.hu .en .de

 

Jó tudni!

Ha kezed, lábad elgémberedne, gyengéden masszírozzd és hajlítgasd őket. Áztasd langyos vízbe, de sose melegbe! Az alkohol csak átmenetileg melegít! Pillanatnyilag igen, mert kitágítja az ereket, és ez melegségérzetet okoz. Később viszont a hatása ellentétes lesz!

Ha éjszaka utaztál, megérkezés után pihenj, mielőtt kimennél a pályára.

Ha reszketsz, azt jelenti, hogy tested - az izmok segítségével - megpróbál felmelegedni. Egyél aszalt gyümölcsöt, csokoládét, ezek azonnal energiát termelnek.

Indulás előtt menj el fogorvoshoz. A magasban könnyebben megfájdulhatnak az elhanyagolt fogak.

 


 

 

Partner oldalak

www.ferienhausmiete.de

Általános Információk

A szakemberek nem csak a technikát oktatják, hanem a megfelelő felszerelés kiválasztásában is segíteni tudnak.

Megtanítják, hogyan kell felvenni a sícipőt, hogyan öltözködjünk a síeléshez, hogyan hordjuk a felszerelést kézben, hogyan szállítsuk autóban.

A hobbisízők kikapcsolódásként, az élvezetért űzik ezt a sportot. Ebben is sokkal magasabb szintet érhetünk el, ha síoktatóval tanulunk sízni, hiszen rögtön helyes mozgást sajátíthatunk el, gyorsabban juthatunk magasabb szintre, mely nagyobb élményt nyújt és biztonságosabb is.

A hegyek, a lejtők, a hó, a felvonók, a felszerelés és maga a mozgás is veszélyes üzem. A legfontosabb szempont ezért a biztonság. Ezt csak úgy érhetjük el, ha igénybe vesszük a síoktatók szolgáltatásait és szakszerű segítségét. Az oktatók megtanítják a sípálya közlekedési szabályait, a FIS 10-et is, mely minden sízőre kötelező.

Ma már Magyarországon is nagyon komoly szakmai háttere van a síoktatásnak. Hazánk nem tartozik az alpesi országok közé, de a magyar síoktató nemzetközi szinten is nagy elismertségnek örvend. Mi magunk is rendszeresen járunk tanfolyamokra, továbbképzésekre, fellépésekre.

 

Általános Információk Kezdők

A kezdők oktatását kis csoportokban, vízszintes terepen, majd a legkönnyebb tanulópályákon kezdjük. Általában a második vagy harmadik napon már a könnyű, kék pályákon sízünk. A harmadik-negyedik napon már mindenki képes biztonsággal síelni elsajátítva az irányváltoztatást, biztosan megállni, önállóan felvonózni. Ha a pálya és az időjárási viszonyok engedik, akkor egy öt napos tanfolyam végére akár a párhuzamos léccel kanyarodásig is eljuthatunk.

Általános Információk Középhaladók - haladók

A már többé-kevésbé gyakorlott sielőknél javítjuk az esetleges rossz beidegződéseket, tartáshibákat. Gyakoroljuk az alapmozdulatokat, az alaptartást és megfelelő, speciális gyakorlatokkal tanuljuk az újabb technikákat. Haladó szinten már mindenki megtanulja a biztos párhuzamos lécvezetést nehezebb pályákon is, a rövid-, és a nagyobb ívű (hosszú)lendületeket. Ezen a szinten már a carving alapismeretekkel is megismerkedünk.

Általános Információk "Profik"

A gyakorlott, haladó sízőkkel csiszoljuk, tökéletesítjük a hagyományos technikákat és a csoport tudásának megfelelően tanuljuk az újabbakat. A haladók elsajátíthatják a carvingsízés különböző technikáit (rövid és hosszúlendületek), de akár az extrém carvingtechnikákat is. Tudás, igény (és időjárási viszonyok) szerint speciális "mutatványokat" is tanulunk: mélyhósízés, buckasízés, versenytechnikák.

 

Gyermek oktatás

Tevékenységünk során sok-sok gyermekkel szerettettük meg a havon csúszást. Legyen szó három-négy éves picikről vagy tizenéves kamaszokról. A gyermekek oktatásához elengedhetetlen a türelem,
a gyerekek nyelvének értése és használata. Felesleges őket szakszavakkal terhelni, az ő nyelvükön kell velük megértetni a síelést. Az oktatás során nagy fontossággal bírnak a vizuális
elemek, játékok, versenyek ill. a jutalmazás (érmek, oklevelek, édesség stb). A gyermekek a csoportos foglalkozás keretében jobb eredményeket érnek el, az egymással való versengés és rivalizálás ösztönzőleg hat. Csoportba szerveződve
a gátlások hamarabb oldódnak.

 

Felnőtt oktatás

Meglátásunk szerint a felnőtt oktatás estében minél kisebb létszámú a csoport, annál hatékonyabb az oktatás. Természetesen a magánóra a leginkább eredményre vezető, hiszen teljesen egyénre szabott. A magánoktatást bárkinek ajánljuk, különösen azon vendégek számára, akiknek tudása vagy fejlődési sebessége eltér az adott csoportétól. A felnőtteknek elmagyarázzuk, tudatosan felépítjük a mozgást, lépésről lépésre. Igyekszünk elérni, hogy a közös munka minél több élényt adjon, tudásszinttől függetlenül. Fontos eleme oktatásunknak a hibajavítás, elemzés, videózás. Természetesen, a már elsajátított helyes mozgást pozitívan értékeljük.

 

Weboldalunkat az alábbi keresőszavakkal érték el legtöbben: Síoktatás, síiskola, Síiskolák, Snowboardiskolák, sí iskola, snowboard iskolák, síoktató, sí oktatók, sízés oktatás, síelés tanítás, magyar nyelvű síoktatás, Síoktatás Magyarországon, Síoktatás Ausztriában, síoktatás Eplényben, síoktatás Ausztriában magyarul, síoktatók, síoktatás német nyelven, síoktatás angol nyelven, síoktatás németül, síoktatás angolul, sítanfolyam, snowboard oktatás, snowboard oktatás Eplényben, snowboard oktatás Magyarországon, snowboard oktatás Ausztrában, snowboard oktatás Olaszországban, síoktatás hazai síterepen, síoktatás hazai síterepeken

A síoktatással, táborozással kapcsolatban szeretettel várjuk a Kedves Érdeklődők kérdéseit.
E-mail: info@si-oktatok.hu

 

« vissza | index | fel ˆ

Seo | design by: NetStilus | Minden jog fenntartva * Síoktatás külföldön és Magyarországon * 2000 - 2020

Bezárás Bezár

Web Site Impressum

Üdvözöljük az Süle Gábor és Csollány Csaba síoktatók honlapján!

Tulajdonos: Süle Gábor

Címsorszöveg: • SÍOKTATÁS • Külföldön és Magyarországon | Síoktatás, síiskola, sízés oktatás, síelés tanítás Eplényben

Linkfelhő: epleny, eplenyi sioktatas, Síoktatás, síiskola, Síiskolák, Snowboardiskolák, sí iskola, snowboard iskolák, síoktató, sí oktatók, sízés oktatás, síelés tanítás, magyar nyelvű síoktatás, Síoktatás Magyarországon, Síoktatás Ausztriában, síoktatás Eplényben, síoktatás Ausztriában magyarul

Készült: 2010. augusztus 22.

 

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső

 


Bezárás Bezár

NetStilus Web Design

Stúdió: 06 87 481 - 709
Mobiltelefon: 06 30 331- 85- 02
Mhelyi telefon: 06 87 581 - 235
Fax: 06 87 343 - 457
E-mail:
Web: www.netstilus.hu


Bezárás Bezár

  • KÖSZÖNTŐ
  • 2. oldal
  • 3. oldal
  • 4. oldal
  • KAPCSOLAT

Kezdő oldal (index.php)

....

 

 

2. oldal

...

3. oldal

...

1. oldal

...

Kapcsolat

...

 


Bezárás Bezár

Web Site

Üdvözöljük az Süle Gábor és Csollány Csaba síoktatók honlapján!

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet:

epleny, eplenyi sioktatas, Síoktatás, síiskola, Síiskolák, Snowboardiskolák, sí iskola, snowboard iskolák, síoktató, sí oktatók, sízés oktatás, síelés tanítás, magyar nyelvű síoktatás, Síoktatás Magyarországon, Síoktatás Ausztriában, síoktatás Eplényben, síoktatás Ausztriában magyarul

Címsorszöveg: • SÍOKTATÁS • Külföldön és Magyarországon | Síoktatás, síiskola, sízés oktatás, síelés tanítás Eplényben

Készült: 2010. augusztus 22.

 

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső